Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2016

Els pabordes 2016 donen un xec benèfic a l'Economat de Vilanova i la Geltrú

Responsables de l'Economat, Pabordes 2016 i membres de l'Escotilló amb el xec benèfic   Responsables de l'Economat, Pabordes 2016 i membres de l'Escotilló amb el xec benèfic

Es tracta de la recaptació de l'obra de teatre "El nom", que l'Escotilló va interpretar a La Daurada

Els Pabordes 2016 de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú han fet un donatiu de 1.000 euros als responsables de l'Economat. Es tracta d'una aportació que surt dels beneficis obtinguts de la representació de l'obra de teatre 'El nom' a càrrec de l'Escotilló GT. L'obra es va interpretar a La Daurada Beach Club el passat 1 d'agost dins dels actes de la Festa Major 2016. Els Pabordes han apostat per fer el donatiu a l'Economat, el servei de distribució d'aliments de la ciutat gestionat sota la modalitat d'un supermercat per voluntaris de Càritas de Vilanova. Els Pabordes 2016 van escollir l'Economat com a projecte destinatari del donatiu "perquè són moltes les famílies de la ciutat que en són usuàries".

Els organitzadors de la Festa Major d'aquest any han manifestat la satisfacció de poder oferir una petita ajuda econòmica al projecte de l'Economat amb aquest donatiu. Els Pabordes 2016 han volgut agrair la predisposició de L'Escotilló i La Daurada en sumar-se a aquesta iniciativa solidària. La companyia de teatre vilanovina va encarregar-se de la posada en escena de l'obra i La Daurada va cedir les instal·lacions. El coordinador de Càritas Interparroquial de Vilanova, Ramon Carbonell, ha agraït les col·laboracions d'entitats com aquesta dels Pabordes, recordant que tant els donatius econòmics com els de productes ajuden a tirar endavant el projecte de l'Economat de Vilanova.
Per la seva banda, la segona tinenta d'Alcaldia, Glòria Garcia, ha agraït als Pabordes 2016 aquesta iniciativa solidària en el marc de la Festa Major d'aquest any.

La donació del xec s'ha fet a l'Economat, ubicat al carrer del Recreo 6-14 de Vilanova i la Geltrú. Coincidint amb aquest acte els Pabordes 2016 i els membres de l'Escotilló GT han pogut conèixer les instal·lacions de l'Economat i el funcionament d'aquest servei social de distribució gratuïta d'aliments a les persones més necessitades. Amb aquest donatiu de mil euros els Pabordes 2016 han realitzat el seu darrer acte vinculat a la Festa Major d'enguany.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00