Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/10/2015

Torna 'Sessió Plenària' a Canal Blau, amb entrevista a Neus Lloveras

Neus Lloveras, entrevistada al Sessió Plenària Neus Lloveras, entrevistada al Sessió Plenària

El programa s'emet avui dilluns i es pot veure també a la carta a la web de la televisió local

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, és la primera protagonista de la nova temporada del Sessió Plenària, de Canal Blau TV. El programa d'entrevistes sobre política local s'emet avui dilluns en diversos horaris.

Durant 50 minuts Neus Lloveras és entrevistada pel periodista Pere Lobato, per repassar els principals temes de l'actualitat municipal. Entre d'altres, l'alcaldessa explica que ja s'està treballant en les ordenances i pressupost per al 2016 i es refereix també a l'Eixample Nord, una qüestió que confia que es pugui desencallar aviat per poder afavorir la revisió del POUM i renegociar el conveni sobre Platja Llarga amb la propietat.

D'altra banda, sobre la seva nova responsabilitat com a diputada al Parlament de Catalunya, Lloveras afirma que el seu primer compromís continua essent amb la seva ciutat, com a alcaldessa. Aquest matí ja s'han pogut veure a Canal Blau TV les primeres emissions del Sessió Plenària, que es podrà tornar a veure a les 15, les 17, les 21 i les 23 h. També està disponible a la carta a la web www.canalblau.cat.

Les setmanes següents el programa preveu realitzar entrevistes monogràfiques a les alcaldesses i alcalde de la resta de municipis del Garraf, mentre que posteriorment prendrà el format habitual de dues entrevistes a regidors i regidores de tota la comarca.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00