Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/03/2015

El projecte MATÍ, exemple d'èxit a la jornada sobre Treball i Salut Mental de la Diputació de Barcelona

Aquest projecte de l'OTL Garraf, que lidera l'Ajuntament de VNG, treballa per a la inserció laboral de les persones amb malaltia mental

L'experiència de l'Oficina Tècnica Laboral (OTL) Garraf que lidera l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha ocupat una de les ponències de la jornada que ha organitzat aquest matí la Diputació de Barcelona al Born Centre Cultural de Barcelona.

Amb el títol 'Jo també vull treballar', l'equip tècnic de l'OTL Garraf; Núria Rota i Sandra Pérez; el psiquiatre del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu; Josep Maria Llovet; la directora gerent de les Escoles Pies de VNG, Pilar Contreras i una persona usuària d'aquest servei han parlat de la seva experiència d'èxit en la jornada 'Treball i Salut Mental: Trencant L'Estigma!'. 
reconeixement MATI 2

La jornada tenia per objectiu deixar enrere els estereotips que sovint acompanyen les persones amb malaltia mental i en el cas de l'OTL Garraf, ha servit per evidenciar que les persones amb malaltia mental tenen tantes capacitats i aptituds com qualsevol altre.

La jornada ha finalitzat amb el lliurament de reconeixements a la tasca que realitzen aquestes oficines tècniques laborals. La primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació, Ariadna Llorens, qui ha assistit també a la ponència, ha recollit en nom de l'OTL Garraf el guardó de mans del diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Joan Roca.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00