Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/07/2015

L'Aclústics tanca el juliol amb un balanç musical i de públic molt positiu

  Aclústics - Xiringuito l'Ú  Aclústics - Xiringuito l'Ú

Continuen obertes les votacions del públic per escollir el millor grup d'aquesta cinquena edició

El programa doble de Tet Ribas i Jordi Ninus & Jimmy Vidal va servir per cloure, dimecres passat, els concerts a la platja de l'Aclústics corresponents al mes de juliol.

L'Aclústics d'aquest any es va iniciar el 7 de juliol amb una quinzena d'actuacions a càrrec de l'alumnat de les escoles de música MusicÀrea i Freqüències, que van oferir un variat repertori musical. A més de les escoles, durant aquest juliol el cicle de concerts ha permès gaudir d'11 actuacions més, de les quals 9 d'elles eren de grups de la comarca del Garraf.

Si bé la majoria dels concerts anaven a càrrec de grups que combinaven músics novells amb components de més experiència i edat, també n'hi va haver molts a càrrec de formacions de músics molts joves. D'entre els estils musicals, no hi va faltar el jazz, el soul, la rumba, el rap o el pop rock, sent aquest l'estil més majoritari. A més, per primera vegada l'Aclústics va estrenar el primer concert d'un grup de música regaae.

Els organitzadors valoren molt positivament la resposta del públic durant aquesta primera part del programa, ja que s'ha mantingut el nivell d'assistència de l'any passat, amb una mitjana al voltant de la seixantena de persones per concert.

Una de les novetats d'aquesta cinquena edició és el concurs popular per escollir el millor grup de l'Aclústics, que li donarà l'oportunitat de poder fer un concert a la Nau del Ferrocarril. Les votacions continuen obertes, i s'hi pot accedir a través d'aquest enllaç. En aquests moments, un cop finalitzades les actuacions de juliol, ja s'han registrat mig miler de votacions, la majoria de les quals estan repartides entre 3 i 4 grups, un dels quals està situat al capdavant dels més votats.

L'Aclústics fa ara una aturada, amb motiu de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, per retornar el dimarts 11 d'agost, amb dues propostes musicals. La primera d'elles a càrrec de Pol & Martí, uns joveníssims vilanovins que, amb només 14 i 12 anys, s'enfilen als escenaris amb el seu repertori de música pop. La segona de les actuacions de la nit l'oferirà el grup de Vila-seca Tercer Traste amb un programa de música blues i rock&roll.

Podeu consultar la programació de l'agost aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00