Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/06/2013

El Racó Infantil i l'Hora del Conte, novetats del Bibliomercat per aquest estiu

Aquestes activitats se celebraran els divendres  Aquestes activitats se celebraran els divendres

Aquest servei de biblioteca mòbil, que pretén apropar la lectura a la ciutadania, es troba ubicat al Mercat de Mar

El Bibliomercat, el servei de biblioteca mòbil que les biblioteques municipals de la ciutat ofereixen els divendres al Mercat de Mar, comptarà a partir de 28 de juny amb un Racó infantil.

Aquest servei, que s'oferirà el darrer divendres de juny i els dies 5, 12, 19, 26 de juliol, permetrà als més petits gaudir d'una àmplia selecció de fons infantil i aprofitar així les hores de lleure de les que disposen durant l'estiu.

Una altra de les novetats del Bibliomercat serà la realització de l'activitat l'Hora del Conte. Els divendres 28 de juny, 12 i 26 de juliol, els més menuts podran gaudir, a les 12 hores a la plaça del Mercat de Mar, d'aquesta activitat que tant d'èxit té a les biblioteques municipals.

El Bibliomercat, que està instal·lat al porxo del Mercat de Mar, és un servei municipal que neix amb la voluntat d'apropar la lectura als ciutadans, donant a conèixer la biblioteca amb tota la seva oferta de serveis d'informació, formació i lleure entre els ciutadans no usuaris i potenciant la lectura i el servei de préstec fora dels espais habituals.

Es tracta d'un servei gratuït i obert a tothom ubicat al Barri de Mar. Ofereix el mateix que qualsevol biblioteca pública: préstec i consulta de fons de llibres i publicacions periòdiques, la possibilitat fer-se el carnet d'usuari i reservar documents que no es troben a la biblioteca mòbil, però sí a les biblioteques de la ciutat i a les de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00