Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2013

Dissabte 2 de març la plaça de la Vila acollirà l'edició amb més participació del Fora Estocs

L'oferta s'ha ampliat a 60 parades que liquidaran articles de temporada

La Fira Fora Estocs torna a Vilanova i la Geltrú el primer dissabte de març. La fira, referent comercial a la comarca, se celebrarà a la plaça de la Vila de les 9 del matí fina a les 9 del vespre. La fira Fora Estocs està organitzada des de l'associació Viu Comerç. Després de set edicions, aquesta mostra s'ha convertit en la fira comercial de la ciutat organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la ciutat pels articles de temporada que porten les botigues participants, tot oferint preus molt baixos. El seu objectiu és la liquidació del gènere de temporada. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara més econòmic.

La gran oferta comercial i la qualitat dels productes venen de la mà del comerç associat a Viu Comerç, amb parades de productes de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica, mascotes, serveis a les persones, etc. A l'edició d'enguany el nombre de participants serà superior que en edicions anteriors, ja que nous establiments i marques ampliaran l'oferta comercial de la fira, arribant a la xifra rècord de 60 parades.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Des de Viu Comerç s'aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví i fer-ne un pol de referència comercial entre Barcelona i Tarragona. Viu Comerç disposarà de tiquets d'aparcament gratuïts per als pàrquings de les places de Charlie Rivel i de Casernes amb la voluntat d'afavorir l'ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l'accés a peu al centre comercial urbà. Aquests tiquets també es poden aconseguir de forma totalment gratuïta durant tot l'any als establiments associats a Viu Comerç.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00