Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/08/2015

La Festa Major s'acomiada fins l'any que ve

Els Pabordes de la Festa Major 2016 ja poden començar a treballar per organitzar la festa    Els Pabordes de la Festa Major 2016 ja poden començar a treballar per organitzar la festa

La Cercavila de l'Imaginari i la presa de procuració dels Pabordes 2016, últims actes de Festa Major

El darrer dia de la Festa Major vilanovina està dedicat als més petits, amb la cercavila de l'Imaginari. Més de 250 nens i nenes d'entre 6 i 16 anys van participar en una cercavila formada per vuit balls que tenen els seus orígens en contes, llegendes i fets històrics de la comarca del Garraf: la Fundació de la Vila Nova, el ball del Cep, el ball de la Sínia, el ball del Miralpeix, el ball de Pescadors, el ball de l'Arribada del Ferrocarril, el ball de les Coves de Ribes i el ball de la Lluna en un Cove.

Imaginari

La cercavila va sortir de la plaça de les Casernes i va recórrer els carrers de la ciutat, baixant per la rambla Principal fins a la plaça de la Vila, on els balls van fer una exhibició.

Totes les fotografies de la Cercavila de l'Imaginari aquí

L'altre acte oficial de la festa que serveix per tancar el programa és la presa de procuració dels nous pabordes. En una cerimònia solemne als jardins del Museu Romàntic Can Papiol, els pabordes sortints d'aquest 2015 van traspassar l'honor de la Confraria dels Pabordes de la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus als pabordes entrants. Així, el relleu va passar d'Oriol Alemany, Janira Baeza, Àngela Belmonte, Isabel Gutiérrez, César Muñoz, Emília Llambrich i Toni Villaró a Maite Maspons, Aleix Pascual, Ester Puntijoch, Joel Luna, Jaume Inglès, Ramon Bau i Beatriz Pardo.

Podeu veure les fotografies de l'acte aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00