Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/03/2016

Conferència 'Què és el Big Data?' amb motiu de l'exposició 'Immersos en les dades'’

Un dels plafons que es pot veure a l'exposició    Un dels plafons que es pot veure a l'exposició

La xerrada es farà divendres a les 7 de la tarda al Centre d'Art Contemporani LA SALA

El Centre d'Art Contemporani LA SALA acull fins al 30 d'abril l'exposició “Immersos en les dades”, una mostra itinerant del Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona, ideada a partir de l'exposició «Big Bang Data», una coproducció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i la Fundación Telefónica.

En el marc de la mostra, per a aquest divendres 11 de març,a les 7 de la tarda, s'ha programat la conferència “Què és el Big data?”, a càrrec de José Luis de Vicente, comissari de l'exposició.
De Vicente és també escriptor i investigador especialitzat en l'anàlisi dels espais culturals existents entre la tecnologia, la innovació social, l'art i el disseny. Actualment duu a terme diversos programes d'investigació, com ara Visualitzar (Medialab Prado, Madrid). És comissari de Sónar+D, àrea d'innovació del festival Sónar (Barcelona), i és membre de l'equip de curadors del FutureEverything Festival (Manchester). És membre fundador de Zzzinc, una consultoria especialitzada en innovació per a entitats culturals. Ha comissariat múltiples simposis i exposicions sobre art multimèdia, ciència i disseny: “Máquinas y Almas” (2008, Museo Reina Sofía), “Arcadia” i “Habitar” (2009, 2010, Laboral Centro de Arte), “Invisible Fields” (2011, Arts Santa Mònica) o “Playtime: Game Mythologies” (2012, Maison d'Ailleurs).

Altres activitats
Al voltant de la mostra s'han programat també un conjunt de visites dinamitzades i tallers educatius:
“Nosaltres al Ciberespai” és una visita dinamitzada i un taller experimental per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Es farà diumenge 20 de març de 12 a 13.30 h.

“In situ” és una visita dinamitzada i un taller experimental per a adults a partir de 16 anys. Es farà diumenge 3 d'abril de 12 a 14 h, i cal portar un telèfon intel·ligent amb connexió a Internet.

Finalment, “(Re)cerques a Google a estudi” és una visita dinamitzada i un taller experimental per a persones de més de 55 anys, que es farà diumenge 17 d'abril de 12 a 13.30 h.

Les activitats són gratuïtes i cal reserva prèvia o bé al telèfon de LA SALA 93 816 90 01, o bé per correu electrònic a lasala@vilanova.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00