Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2014

Es fan públics el premis del primer concurs de cervesa artesana organitzat pel Singlot

El termini de presentació pel concurs és el pròxim 24 d'abril

L'Associació Singlot, entitat vilanovina que promou la cervesa artesana i de qualitat, està organitzant el primer concurs de cervesa artesana casolana. Fins el dia 24 d'abril hi ha temps per presentar les cerveses al concurs. Aquestes han de ser de l'estil "European" Pale Ale. Les bases i condicions de participació es poden consultar al local social del Singlot, al carrer Correu 12, o sol·licitant-les per correu electrònic a elsinglot@gmail.com

El jurat del concurs està format per cinc persones amb àmplia formació i trajectòria en el món de la cervesa artesana com Guillem Laporta (somelier cerveser d'Homosibaris); Mikel Rius (homebrewer i organitzador del Barcelona Beer Festival); Albert Corominas (propietari del bar-restaurant Ale&Hop); David Pascual (homebrewer); i Pepe López (cerveser de La Font del Diable i coorganitzador del Fes-t'hi).

El dia 30 d'abril es donaran a conèixer els guanyadors. El guanyador tindrà l'oportunitat de fabricar la seva cervesa a la nova planta de producció de Más Malta, i rebrà dues caixes de 24 ampolles de 33 cl d'aquesta cervesa. A més de l'experiència que representa fabricar professionalment, aquesta cervesa s'etiquetarà com la guanyadora del I HOMEBREVNG i es posarà a la venda a diversos establiments de la vila. També rebrà un lot HOMEBREVNG, format per diferents matèries primes per elaborar cervesa, i un exemplar del nou llibre "Cómo elaborar cerveza casera", de l'Editorial Omega, que promociona el cerveser Pablo Vijande, acompanyat d'una ampolla de cervesa editada especialment per a la presentació del llibre. El segon classificat rebrà un lot de cerveses artesanes i un exemplar del mateix llibre acompanyat de la cervesa editada per a l'ocasió. El tercer classificat rebrà un exemplar del llibre i una ampolla de la cervesa esmentada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00