Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/08/2008

Multitudinària celebració del desè aniversari de l'Imaginari

Cercavila de l'Imaginari Cercavila de l'Imaginari

La cercavila infantil va recórrer el centre de la ciutat i va acabar a la plaça de la Vila

La Cercavila de l'Imaginari va ser seguida per nombrós públic que va voler participar d'un dels darrers actes de la Festa Major de VNG 2008 i celebrar el desè aniversari de l'Imaginari.

La cercavila va començar a les 19 hores i el seu recorregut va passar per la plaça de les Casernes, la plaça Llarga, el carrer dels Mercaders, la plaça de les Cols, el carrer de Sant Gregori, la rambla Principal, el carrer de l'Almirall Colom, el carrer dels Escolapis i, finalment, la plaça de la Vila. Una vegada a la plaça de la Vila, la cercavila infantil de l'Imaginari va fer una exhibició de tots els balls a la plaça de la Vila.

La Cercavila de l'Imaginari, organitzada per l'Associació de la Cercavila de l'Imaginari de Vilanova i la Geltrú, és un conjunt de balls que surten cada any el dia 6 d'agost dins dels actes de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú. Aquesta cercavila està protagonitzada per nens, nenes, nois i noies de la ciutat dels 6 als 16 anys.

La Cercavila de l'Imaginari té set balls que tenen el seu origen en contes i llegendes de la comarca del Garraf: Ball de la fundació de la Vila nova, Ball de Miralpeix, Ball de pescadors, Ball de la lluna en un cove, Ball del cep, Ball de les coves de Ribes i Ball de l'arribada del ferrocarril.

Galeria d'imatges
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00