Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/01/2014

La Piscina reobrirà després de la intervenció de millora que es farà a les parets del vas

    Centre Municipal d'Esport i Salut (CMES) Centre Municipal d'Esport i Salut (CMES)

A partir de la reobertura es reprendrà l'activitat habitual

Un cop finalitzades les obres de reforma previstes a la zona aquàtica del Centre Municipal d'Esport i Salut (CMES) i després d'omplir la piscina i escalfar l'aigua, s'han detectat diversos problemes en l'adherència de les rajoles, per la qual cosa s'ha procedit a buidar el vas per poder reparar la zona afectada.

Aquests problemes d'adherència de les rajoles han suposat haver de realitzar unes tasques de manteniment no previstes inicialment. Després de valorar-ho, el Govern municipal ha optat per una solució que consisteix en intervenir el conjunt del vas i realitzar un tractament que eviti aquesta situació en el futur. Això fa que s'hagin de retirar les rajoles del perímetre de la piscina gran i es substitueixin per un arrebossat amb un tractament específic. Aquest fet obligarà a mantenir la instal·lació aquàtica tancada al públic mentre es realitza la intervenció.

El fet que els treballs impliquen un període per al secat correcte del producte i posteriorment s'hagi de tornar a omplir d'aigua la piscina, la previsió és que la reobertura del centre no es pugui produir abans de tres setmanes. Una setmana serà per realitzar els treballs i la resta pel secat i ompliment de la mateixa. A partir d'aquell moment, la piscina reprendrà l'activitat habitual de cursets, natació lliure, així com les activitats escolars i extraescolars.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Centre Municipal d'Esport i Salut (CMES) La Piscina lamenten les molèsties que aquest endarreriment en l'obertura pot causar en els col·lectius i persones usuàries de la piscina.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00