Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/02/2017

Les biblioteques municipals incorporen la retransmissió en directe d'algunes activitats mitjançant les xarxes socials

L'escriptor Ricardo Alía serà a la Joan Oliva dijous vinent          L'escriptor Ricardo Alía serà a la Joan Oliva dijous vinent

A través del compte de twitter @Biblioteques VNG es podrà seguir el programa 'Més content que un gínjol' dissabte, i la trobada amb l'escriptor Ricardo Alía dijous 16

La Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG comença aquesta setmana la retransmissió en streaming de les principals activitats de dinamització a través del seu compte de twitter @Biblioteques VNG.

Aquest mateix dissabte, amb motiu de la sortida al carrer del programa de ràdio de les biblioteques, "Més content que un gínjol", es podrà seguir en directe una entrevista virtual que es farà a la plaça de la Vila a les 12 h del migdia a la il·lustradora Glòria Fort i a la Ratoliva, la mascota de les sales infantils de les biblioteques. En cas de pluja, el programa es traslladarà a la Sala Noble de la Casa Olivella.

I dijous 16 de febrer a les 20 h, la biblioteca Joan Oliva farà la difusió de la trobada amb Ricardo Alía, autor de "La Trilogia del Zodíaco", que visitarà la biblioteca.

La retransmissió en streaming és una nova eina de difusió amb la que es pretén fer la màxima difusió possible entre les persones que no coneixen el contingut de les activitats de dinamització que realitzen periòdicament les biblioteques públiques de la ciutat, o que no s'hi poden adreçar físicament.
La retransmissió de l'esdeveniment es podrà veure en el mateix moment en que s'està produint, i també es podrà recuperar en qualsevol moment per visualitzar-la a través del compte de Facebook de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.

Ricardo Alía és l'autor de "Lla trilogia del Zodíaco", que està ambientada a Donostia i que té com a protagonistes Max Medina i Erika López. El desenllaç es troba a les pàgines de El salto del caballo, que serà novetat aquesta setmana a la biblioteca Joan Oliva. El seu autor visitarà la biblioteca dijous 16 de febrer a les 20 h en una trobada on parlarà d'aquesta saga de novel·la negra que va iniciar la trilogia amb El signo del dragón i va continuar amb El vuelo de la serpiente.
Alía és escriptor, escaquista i químic, professió amb la que es guanya la vida a Barcelona, ciutat on resideix amb la seva família. És un gran lector de novel·la negra i fa un temps va decidir treure a la llum el seu primer llibre, que ha acabat formant part d'una trilogia.

La biblioteca Joan Oliva és centre d'interès de gènere negre i forma part de la Xarxa de biblioteques negres de Catalunya juntament amb La Bòbila de L'Hospitalet, Montbau – Albert Pérez Baró de Barcelona, i Districte 6 de Terrassa.
Ara mateix la Joan Oliva té en marxa el 5è Concurs de Microrelats NegrOliva, fins diumenge 19 de febrer. Es poden consultar les bases de participació al blog Fora del Prestatge.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00