Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/05/2016

Èxit del Mercat Noucentista de Sant Isidre aquest diumenge passat a la plaça de les Cols

Es van exhaurir pràcticament totes les existències de verdures ofertes a 50 cèntims d'euro la peça

El Mercat Noucentista de Sant Isidre va tornar a la plaça de les Cols de Vilanova i la Geltrú aquest diumenge passat amb un notable èxit de participació. Aquest acte, organitzat per l'Associació de Festes de Sant Isidre va comptar enguany amb la col·laboració de Pujades Ortuño, Sínia Sant Gervasi, Carreras, i Montse Marsé, que van instal·lar parades de verdures a 50 cèntims d'euro la peça, com era els cas dels manats de raves, bledes, pastanagues, espinacs, alls tendres, a més d'escaroles i tota mena d'enciams. També hi havia parades de venda directe, encapçalades per Garcia Pujades i Sandra Luque, amb carxofes, espigalls i herbes aromàtiques.

El Mercat noucentista es va completar amb la participació de la Cansaladeria Martínez, que va servir embotits de tota mena; i de la formatgeria El Chalet. També cal destacar lo novetat que van preparar algunes concessionàries jubilades que van oferir berenars noucentistes com el pa amb vi i sucre, pa amb oli i sal, pa amb xocolata i pa amb oli i sucre. A més, tres terrasses de les plaça de les Cols van participar amb el vermut Noucentista que consistia en dos vermuts, unes olives, un plat de patates i una ració de fuet a cinc euros. Els establiments col•laboradors van ser El racó de les Cols, La Cava i la Galeria.

El Mercat, que va estar obert des de les 10 del matí fins les dues del migdia, va ser visitat pel regidor adjunt de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, David Montes; i per Ariadna Llorens, regidora d'Innovació i TIC. Ambdós van saludar a tots el participants i a l'organització que, finalment han mostrat la seva satisfacció per l'èxit obtingut, tot i haver fet la convocatòria del mercat molt a última hora. En total es van vendre 700 butlletes de 50 cèntims d'euro i es van exhaurir pràcticament totes les existències ofertes al llarg de matí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00