Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2013

Formació gratuïta per organitzar esdeveniments de manera eficient

Concert a la Nau del Museu del Ferrocarril Concert a la Nau del Museu del Ferrocarril

L'Oficina Jove i el Servei de Joventut ofereixen una xerrada adreçada a entitats i particulars

L'Oficina Jove de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Garraf organitzen l'11 d'abril una sessió de treball sobre "Eficiència a la Festa: Propostes de millora en l'organització i la seguretat d'esdeveniments".

Es tracta d'una sessió de formació teòrica i pràctica, de dues hores de durada que explicarà la normativa vigent en matèria d'espectacles, principalment els musicals. L'objectiu és ajudar i orientar perquè les contractacions de proveïdors i serveis compleixin amb totes les garanties legals i professionals. Es tracta d'oferir informació actualitzada sobre els principals aspectes organitzatius en esdeveniments de pública concurrència, així com de presentar noves eines i aplicacions que poden ser d'utilitat a qui organitza els actes.

La xerrada es complementarà amb les aportacions o preguntes dels participants per a resoldre dubtes o plantejar qüestions concretes i amb una anàlisi de problemàtiques habituals en l'organització i la seguretat de les produccions.

La sessió de treball està adreçada a entitats i a particulars de la comarca, a tècnics de cultura, de joventut, de participació, de cooperació i/o de convivència, que actuen com a responsables en l'organització d'esdeveniments culturals.

La xerrada la imparteix la plataforma Festelafesta.com, FM Grup i l'Associació d'Empreses de Lloguer de So i Il•luminació de Catalunya (PATROSIL).

L'activitat és gratuïta i tindrà lloc el dijous 11 d'abril, de 17:30h a 19:30h, al Centre Cívic La Geltrú (Pl. de l'Associació d'Alumnes Obrers, s/n - Vilanova i la Geltrú).

Podeu demanar més informació a joventut@ccgarraf.cat i consultar places disponibles fins el dia 8 d'abril.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00