Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2013

Canal Blau obre la 'Porta al Mediterrani'

Jordi i Sebatià Pons a bord de l'Avi Salvador   Jordi i Sebatià Pons a bord de l'Avi Salvador

La televisió comarcal emet, cada dijous, aquest nou programa d'entrevistes que pretén donar a conèixer la VNG marítima

Canal Blau emet des del passat mes de juny un nou programa de televisió que, sota el títol 'Porta al Mediterrani', pretén donar a conèixer la Vilanova i la Geltrú marítima a través d'entrevistes a diversos personatges relacionats amb el litoral vilanoví.

A partir de les vivències personals i professionals dels entrevistats, el programa mostra la diversitat de sectors i àmbits que convergeixen a la zona marítima de la ciutat, des de les activitats nàutiques fins al món pesquer, la investigació marina, el patrimoni, les tradicions o l'oci, entre molts altres.

En aquest sentit, els protagonistes dels quatre primers capítols del programa que ja s'han emès al llarg del mes de juny han estat Michles André, investigador de referència mundial en la contaminació acústica marina; Carles Valero, director esportiu del Club Nàutic Vilanova; Jordi Pons, pescador de l'Avi Salvador i protagonista d'un programa monogràfic sobre la gamba de VNG; i Josep Ayza, president del Museu del Mar. 

Michel André

Porta al Mediterrani, que està elaborat pel periodista vilanoví Oriol Mestres, s'emet cada dijous a Canal Blau a les 10:30, 12:30, 15:30 i 21:30 hores. Un cop emesos, els capítols es poden veure al web de la televisió local. A més, el programa compta també un perfil a Facebook, Twitter i Instagram.

L'elaboració i emissió d'aquest programa s'emmarca en la línia de treball de l'Ajuntament de VNG per tal d'obrir la ciutat al mar. A més, també s'engloba en la campanya promocional de ciutat, iniciada l'any passat, que sota l'eslògan Porta al Mediterrani té com a objectiu posar el nom de Vilanova i la Geltrú dins del món de les marques turístiques de qualitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00