Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2015

Hackathon a Neàpolis entre el 29 de maig i l'1 de juny

La inscripció es gratuïta i oberta a tothom

Entre el 29 de maig i l'1 de juny és celebrarà a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú una trobada de programadors i desenvolupadors (hackathon) en l'àrea temàtica global de Internet of Things (IoT), anomenada IVOS- IoX Services for SmartSocieties. La hackathon està organitzada per l'equip IVOS, la UPC i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el principal objectiu de promoure noves aplicacions i serveis en àrees d'alt impacte en la societat, com per exemple les ciutats o els sistemes de transport intel·ligents.

La hackathon comença el divendres 29 a les 5 de la tarda amb un panell d'experts de diferents sectors, incloent Microsoft, Atos, Indra, Idiada, Lear, Treelogic, Hospital Clínic, etc., que presentaran la seva visió sobre IoT, així com el seu roadmap futur en l'espectre IoT. Finalitzat el panell, estudiants del Grau d'Informàtica de l'EPSVG presentaran algunes aplicacions desenvolupades per ells mateixos com a mostra de diferents serveis de valor afegit que es podrien implementar en aquest escenari smart. Tot seguit i fins el diumenge, els participants disposaran de temps i espai per a desenvolupar les seves idees. La millor aplicació serà reconeguda el diumenge 1 de junt a les 5 de la tarda.

La participació a la hackathon és gratuïta i oberta a tothom que tingui mínims coneixements de programació i una gran passió per la innovació.

Més informació sobre agenda i inscripció a http://www.ivos.cat
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00