Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/03/2017

VNG acull l'assemblea general ordinària de la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana

Se celebra demà dissabte al Museu del Ferrocarril de Catalunya

Dissabte 11 de març el Museu del Ferrocarril de Catalunya, ubicat a la nostra ciutat, acull l'assemblea general ordinària de la Coordinadora de Centres d'Estudi de Parla Catalana.

L'acte, que començarà a dos quarts d'onze del matí, comptarà amb una benvinguda amb les intervencions d'Albert Tubau, president de l'Institut d'Estudis Penedesencs; Pilar Garcia, directora del Museu del Ferrocarril; Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d'Estudis de Parla Catalana; i Teresa Llorens, tercera tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat.

Tot seguit es farà l'assemblea general ordinària, i a la una del migdia es preveu una visita al Museu del Ferrocarril.

Es tracta de la XXV Assemblea General Ordinària de la CCEPC, una associació de caire federatiu constituïda l'any 1992 per posar en comú projectes, inquietuds i problemes dels centres i instituts d'estudis. En formen part més de 120 centres i instituts d'estudis o altres entitats similars que, d'una banda, tenen com a objectiu l'estudi, la promoció, la divulgació, la difusió i la defensa del patrimoni cultural i natural i altres temes humanístics, en l'àrea territorial on desenvolupin llur activitat, i de l'altra, utilitzen el català com a llengua d'expressió i comunicació. L'Institut d'Estudis Penedesencs (IEP) en forma part.

L'ordre del dia de la convocatòria inclou la presentació de la memòria d'activitats 2016 i del programa d'activitats 2017, informacions de l'Institut Ramon Muntaner, la presentació de la memòria econòmica 2016 i del pressupost 2017, a més de les altes i baixes de centres d'estudis adherits.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00