Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2014

Expomar torna a Vilanova i la Geltrú del 17 al 18 de maig

Hi haurà uns 40 expositors i un calendari d'activitats i propostes nàutiques molt ampli i obert a tothom

La segona edició de la Fira Expomar es celebrarà a Vilanova i la Geltrú el cap de setmana del 17 i el 18 de maig. Al llarg d'aquest cap de setmana hi haurà una extensa mostra de gairebé uns 40 expositors que es distribuiran entre la Rambla de la Pau, el monument a Francesc Macià i el passeig Marítim. Tot plegat acompanyat d'un molt ampli calendari d'activitats paral·leles que ompliran de contingut el certamen.

Podeu consultar tota la informació d'Expomar 2014 clicant AQUÍ.

Pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, Expomar és una aposta pel mar i pels aspectes nàutics de la ciutat molt lligada a la campanya "Vilanova i la Geltrú, porta al mediterrani". "Degut a la bona acollida que Expomar va tenir l'any passat en la seva primera edició, tant pels expositors com pel gran número de visitants que va rebre, s'ha volgut seguir amb un línia de continuïtat però sumant més espai, sobretot al passeig Marítim i al Club Nàutic amb la qual cosa la fira tocarà mar des del primer moment." El regidor també va voler senyalar que, a petició del sector, la fira, que l'any passat es va celebrar el juny, ha passat al mes de maig per tal de poder promocionar les activitats nàutiques de la ciutat des del primer moment de la temporada.

Així mateix Figueras va voler destacar que l'oferta d'Expomar es molt àmplia i que es podran trobar mostres de sectors tan diversos com la pesca, les activitats empresarials i comercial del port, la gastronomia i la cultura marinera, les activitats nàutiques recreatives, les activitats esportives relacionades amb el mar, la investigació i les noves tecnologies, el comerç, el turisme, l'artesania i el lleure.

Per la seva banda, el director d'activitats esportives del Club Nàutic Vilanova, Carles Valero, explica que Expomar servirà per mostrar les diferents activitats que es duen a terme al Club que al llarg d'aquest dos dies farà una jornada continuada de portes obertes. "En el transcurs d'Expomar, des del Club Nàutic hem organitzat un seguit d'accions demostratives de la vitalitat del Club. La vela serà la protagonista, però també hi haurà bateigs de vela, activitats subaquàtiques, pàdel surf i un mercat de vaixells de segona mà".

El president de l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú, Carlos Díaz, va explicar que una quinzena de socis de la seva entitat participaran activament a l'edició d'enguany d'Expomar. "Hem organitzat una àmplia mostra de les experiències i activitats turístiques que promociona l'Estació Nàutica, des de pàdel – surf i motos d'aigua fins a passejades amb cavall, o amb vehicles elèctrics. També comercialitzarem paquets d'aquestes activitats".

Les activitats aquàtiques es centraran sobretot al pantalà número 13 del Club Nàutic amb entrada des de la plaça del Port. Per tal de poder organitzar millor totes les activitats que s'hi faran, ja es podran començar a fer reserves a l'Oficina de Turisme del Parc de Ribes Roges a partir del dilluns 5 de maig. Des de l'organització s'ha volgut remarcar que els preus per poder gaudir de les diferents accions son extremadament de caire popular i gairebé simbòlics.

Finalment el regidor Gerard Figueras explicà que el pressupost global de la fira és de 12.000 euros. "És un pressupost molt reduït però està extremadament optimitzat i, malgrat la baixa aportació econòmica, és una fira que va donar molts bons resultats en la seva primera edició."
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00