Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2015

La segona edició del programa d'orientació laboral Espais de Recerca de Feina, manté el nivell d'inserció respecte a l'any anterior

Espai de Recerca de Feina ESpai de Recerca de Feina

El programa compta amb dos serveis, la Recerca Activa de Feina i la Iniciació a la Navegació per Internet

L'Espai de Recerca de Feina es consolida com a eina de suport i activació de la recerca de feina per als aturats de la comarca. El programa té per objectiu potenciar l'ús de les noves tecnologies per afavorir la inserció laboral dels usuaris en recerca activa de feina, juntament amb el suport del personal tècnic d'orientació. Aquest segon any s'ha assolit un 33% d'inserció entre les 164 persones que hi han passat.

Enguany l'Espai de Recerca ha mantingut els dos serveis iniciats en la programació anterior, d'una banda la Recerca Activa de Feina, per a usuaris coneixedors de les noves tecnologies i, de l'altra, la Iniciació a la Navegació per Internet, dirigida a aquelles persones que necessitaven un reforç previ en el seu ús. De cara a la programació 2015-2016 es desvincula la formació relacionada amb la navegació per internet i se centraran tots els esforços en la recerca activa de feina.

Quant a l'Espai de Recerca, el servei ofereix 8 sessions de 4 hores de durada en les que, mitjançant l'ús dels recursos de la xarxa, es potencia una cerca més intensiva.

Durant aquesta darrera programació, que va finalitzar l'octubre del 2015, s'han desenvolupat els recursos per a la recerca de feina relacionats amb l'ús de les xarxes socials, que poc a poc es van imposant com a eina imprescindible per arribar a les empreses.

A l'Espai de Recerca els usuaris reben una orientació personalitzada en funció de les seves necessitats i uns inputs d'informació específica de diferents aspectes relacionats amb les tècniques de recerca de feina.

Durant l'any 2016 es preveu que es continuï desenvolupant aquest programa en el qual hi poden participar els aturats que, prèviament, estiguin donats d'alta al SOC com a demandants d'ocupació no ocupats.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00