Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2014

Exposició km 0 a la Joan Oliva

Les fotografies mostren alguns entorns de gran bellesa amb temperatures extremes  Les fotografies mostren alguns entorns de gran bellesa amb temperatures extremes

La biblioteca de la plaça de la Vila acull tot l'estiu una espectacular mostra de fotografies d'entorns naturals d'arreu del món

L'exposició Km 0 que a partir d'aquesta setmana es pot visitar a la biblioteca Joan Oliva i Milà mostra les imatges de diferents entorns naturals, a través de les fotografies plenes de colors i llum que van realitzar un enginyer en telecomunicacions i una metgessa en un viatge de deu mesos per diferents països com Perú, Equador, Mèxic, EEUU, Canadà, Argentina, Xile i Bolívia.

Entre les diferents motivacions d'aquesta aventura fotogràfica es troba la recerca de la natura entre la diversitat de paisatges que es van visitant, com el Machu Pichu al Perú o Torres de Paine a Xile, i que els seus autors van anar representant d'una forma molt personal a través de la fotografia.

En aquesta mostra es troben representats diferents entorns naturals, entre els que destaquen la Laguna Verde a Bolívia o el Berg Lake Trail al Canadà. Les baixes temperatures a les que es van haver d'enfrontar en alguna ocasió durant la seva travessia van permetre fotografiar paisatges com la Laguna de San Rafael a Xile o Valemount al Canadà.

També queden representades una imatge del capvespre al Half Dome de Yosemite, als Estats Units, o els colors de les muntanyes de Quebrada de Cafayate a l'Argentina. L'exposició també inclou algunes representacions curioses, com la del Metro de Nova York, on es representa unes figures que caldrà descobrir a l'espai de Fonoteca, al primer pis de la biblioteca Joan Oliva. L'exposició km 0 es pot visitar durant tot aquest mes de juliol i fins al 29 d'agost.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00