Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/02/2015

Els ciutadans i ciutadanes de VNG ja poden accedir als consells de salut de la 'Infermera Virtual' a través del web municipal vilanova.cat

Neus Lloveras i Albert Tort han signat el conveni Neus Lloveras i Albert Tort han signat el conveni

Els consells arriben gràcies a la signatura d'un conveni entre l'Ajuntament de VNG i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona han signat aquest migdia un conveni de col·laboració pel qual el web municipal vilanova.cat incorpora els consell de salut de la Infermera Virtual.

Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat, ha felicitat el COIB per l'eina. "Estem contents de sumar-nos a aquesta iniciativa i poder aprofitar els recursos que ens ofereix". Per la seva banda, Albert Tort, president del COIB, ha donat la benvinguda a l'Ajuntament a l'experiència. Amb l'Ajuntament de VNG ja en són 18 els municipis que compten amb la Infermera Virtual, a més a més d'universitats, el Departament de Salut de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i centres hospitalaris.

Igual que altres municipis catalans, els vilanovins i vilanovines ja poden rebre orientació sobre com millorar la seva salut a partir dels consells de salut que els ofereix la Infermera Virtual, del portal del COIB. La Infermera Virtual neix com una plataforma pensada per informar les persones que es preocupen per la seva pròpia salut.

Aquesta fórmula de difusió permet que, cada quinze dies, els usuaris puguin trobar recomanacions de salut actualitzades a través del portal de l'ajuntament. L'eina és un canal de generació de continguts que compta amb la col·laboració de metges, psicòlegs, infermeres, etc.

La Infermera Virtual és un actiu per a la salut, un recurs que potencia la capacitat de les persones, les comunitats i la poblacions per mantenir la salut i el benestar. Com a portal de promoció i educació per a la salut vol ser un espai virtual de coneixement i interrelació amb l'usuari alhora que un instrument de treball per a les infermeres i a disposició de tots els professionals del sector de la salut, educatiu i social.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00