Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2013

Els escolars planten flors en diversos espais de la ciutat

Els nens i nenes fan de jardiners per un dia a través del projecte de l'Agenda 21 escolar    Els nens i nenes fan de jardiners per un dia a través del projecte de l'Agenda 21 escolar

El Servei de Jardineria de l'Ajuntament de VNG aprofita l'arribada de la primavera per plantar plantes de temporada en diversos espais enjardinats de la ciutat

El Servei de Jardineria municipal de CESPA planta aquests dies un total de 2.000 begònies en diversos parterres de Vilanova i la Geltrú.
Aprofitant l'arribada de la primavera, els tècnics van iniciar la plantació la setmana passada, i aquesta setmana s'ha donat l'oportunitat als escolars de la ciutat de participar en les tasques de jardineria.

Així, aquest matí, les dues classes de primer de l'escola L'Aragai han pogut plantar diverses begònies a la plaça del Mercat, en els parterres que hi ha situats tocant a la plaça d'Enric Cristòfor Ricart.

Les plantes escollides són begònies de floració vermella, que ja han donat un resultat excel·lent a la nostra ciutat, comparades amb altres espècies que s'han anat provant durant els darrers anys. Aquesta planta permet gaudir de la seva floració fins ben entrat l'hivern, i en algun punt durant tot l'any.

Les escoles participants a la plantada (Aragai, La Ginesta i Cossetània) s'han coordinat a través de l'Agenda 21 escolar, i durant aquests dies acabaran de plantar les flors als espais enjardinats de la plaça de Catalunya i el passeig del Carme cantonada amb la rambla de Lluís Companys.

Podeu veure més fotografies d'aquest matí clicant aquí
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00