Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/04/2013

Tornen els cursos d'informàtica a les biblioteques municipals de Vilanova i la Geltrú

Aula Multimèdia  de la biblioteca Joan Oliva  Aula Multimèdia de la biblioteca Joan Oliva

L'Aula Multimèdia està oberta a totes les persones majors de 16 anys que disposin del carnet de la Biblioteca

Avui s'obren les inscripcions dels cursos de l'Aula Multimèdia de les biblioteques municipals de VNG. En aquesta ocasió seran quatre els cursos oferts: Iniciació a la informàtica, Informàtica bàsica, Iniciació a internet i Correu electrònic. Els cursos són gratuïts, tenen places limitades i s'ofereixen a les dues biblioteques públiques de la ciutat: la Joan Oliva i Milà i l'Armand Cardona Torrandell.

La biblioteca Joan Oliva i l'Armand Cardona ofereixen un servei que té per objectiu la formació, l'autoaprenentatge i l'accés a la informació mitjançant l'Aula Multimèdia. Aquest espai, que compta amb material relacionat amb les noves tecnologies, contribueix a la formació tecnològica i digital i dóna suport a la creació artística per mitjà d'eines multimèdia.

En el darrer any les biblioteques municipals han actualitzat els seus fons documentals en tot allò relacionat amb l'ús de les noves tecnologies i molt especialment amb els documents que faciliten el seu aprenentatge. Un exemple és la incorporació de la col·lecció ACTIC (Acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació), que comprèn tres nivells segons els coneixements dels usuaris: bàsic, mitjà i avançat.

Les biblioteques municipals disposen d'una aula multimèdia cadascuna des de l'any 2008. Durant el 2012 es varen fer un total de 42 cursos (18 a la Joan Oliva i Milà i 24 a l'Armand Cardona Torrandell) amb un total de 330 assistents (162 i 168 respectivament).

El servei d'Aula Multimèdia està destinat a totes les persones majors de 16 anys que disposin del carnet de la Biblioteca, i se'n pot fer ús en règim d'autoservei o participant en les sessions formatives.

Cursos que s'imparteixen:

- Iniciació a la informàtica
- Informàtica bàsica
- Iniciació a Internet
- Correu electrònic

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00