Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2014

El Programa Boca - Orella de la Regidoria de Joventut es presenta com a exemple d'innovació i bona pràctica

En el marc de la Jornada de formació, reflexió i intercanvi d'experiències que s’ha fet avui a Vic

La Xarxa Catalana de Serveis d'Informació Juvenil de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya ha convocat, avui a Vic, a les Oficines Joves i Punts d'Informació Juvenil a la jornada de formació, reflexió i intercanvi d'experiències. Aquesta trobada respon a la necessitat de cercar una vessant pràctica i de treball conjunt dels i les professionals de joventut. La Jornada ha comptat amb diversos grups de treball, que han abordat amb profunditat programes i projectes innovadors que s'estan duent a terme a tot el territori.

Entre aquestes propostes, s'ha presentat el Programa Boca - Orella de la Regidoria de Joventut i l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú. Aquest programa, que es va iniciar l'any passat com a prova pilot, pretén posar en valor la informació i dinamització entre iguals, formant a joves dels centres de secundària per a què puguin aconsellar positivament la resta de companys i companyes del seu centre d'ensenyament, amb coneixement de causa i comptant amb suport tècnic municipal,.

Enguany, la segona edició del programa, que tot just arranca aquest mes d'octubre, comptarà amb la participació de 10 centres d'ensenyament de secundària de la ciutat públics i concertats, dos més que en la primera edició.

Amb aquest tipus de jornades com la celebrada avui es vol potenciar el coneixement d'experiències internacionals i d'àmbit nacional per tal de plantejar la millora i innovació dels serveis i recursos que s'ofereixen al jovent. En aquesta línea s'han treballat programes i projectes coordinats des de la Xarxa d'Informació Juvenil per garantir i fomentar la qualitat dels serveis d'informació i orientació que en formen part.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00