Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/06/2015

Demà comencen els treballs d'estesa de fibra òptica que obliguen a tallar un dels eixos del centre durant cinc setmanes

Els treballs tenen una durada prevista de cinc setmanes Els treballs tenen una durada prevista de cinc setmanes

Les obres també serviran per ampliar la vorera d'un tram del carrer de Miguel de Cervantes

Demà dimecres es tallarà al trànsit de vehicles l'eix entre els carrers de Miguel de Cervantes, rambla Principal i carrer del Recreo, en el tram que va des del carrer de Sant Gervasi i el carrer del Vapor. El motiu són els treballs d'estesa de fibra òptica, per part d'una companyia de telefonia, així com l'ampliació d'un tram de vorera del carrer de Miguel de Cervantes.

Per tant, a causa d'aquest treballs i durant un període de cinc setmanes, estarà prohibit circular per aquests carrers, tret dels usuaris dels guals, que podran entrar i sortir seguint les indicacions. Així mateix, i per tal de facilitar la sortida dels vehicles, es canviarà el sentit de circulació del carrer de Sant Gervasi, entre carrer de Cervantes i de Sant Joan, que passarà a ser en sentit muntanya.

D'altra banda, per afavorir el pas de vianants i vehicles de serveis, els treballs que s'hagin de fer a l'alçada de la rambla Principal es realitzaran en dos trams, de manera que sempre hi haurà un pas obert.

Mentre durin els treballs, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana a la ciutadania que utilitzi altres vies per travessar el centre de la ciutat.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00