Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2016

Diversos establiments de la ciutat col·laboren amb el 'Posa't la gorra' a Port Aventura

La festa en favor del càncer infantil se celebra aquest diumenge  La festa en favor del càncer infantil se celebra aquest diumenge

La 14a edició de la festa, que se celebra diumenge, té per objectiu sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, a més de recaptar fons

L'Associació de Nens amb Càncer AFANOC ha organitzat per aquest diumenge 5 de juny la 14a Festa “Posa't la gorra a Port Aventura Park!”.
Tothom qui adquireixi, per 19 euros, la gorra de la campanya, podrà accedir al parc amb l'entrada gratuïta.

Un any més, diversos establiments de la ciutat s'han implicat en la campanya. A Vilanova i la Geltrú, els punts de venda de la gorra són el quiosc de la rambla Principal, davant el número 80; la carnisseria xarcuteria Isabel al carrer Josep Coroleu, 128; el forn de pa i pastisseria Vallsa la rambla Samà, 5; i la recepció de l'escola Santa Teresa de Jesús, a la rambla Principal.
Allà es pot adquirir la gorra i l'entrada al parc per 19 euros.
En el cas de la venda online, caldrà imprimir-se l'entrada, i recollir la gorra a l'entrada del parc.

L'objectiu principal d'aquesta campanya és el de sensibilitzar la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia. Un dels efectes secundaris que pateixen els infants malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que AFANOC ha fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Amb aquesta festa, l'AFANOC també recapta fons en primer lloc per mantenir i millorar els serveis i les instal·lacions de La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants malalts de càncer, la qual ja ha donat servei a més de sis-centes famílies; en segon lloc a l'adequació de les instal·lacions hospitalàries per tal de donar les millors condicions als infants ingressats o que estan rebent tractament i a les seves famílies; i en tercer lloc per seguir ampliant i mantenint els serveis que s'estan donant des de l'AFANOC a les famílies.

El programa de la festa de diumenge inclou diverses actuacions a l'escenari ubicat a la Plaça de la Xina de PortAventura Park: a les 11 h hi haurà Zumba amb l'Associació de dones Dàlia, a les 11.30 h la benvinguda amb els presentadors Anna Bertran i Manel Piñero. A les 11.40 h actuació d'Amarcord, grup vocal participant al programa de TV3 Oh Happy Day. A les 12 h Show H6 Teatre, a les 12.25 h masterclass i actuació de Hip Hop amb Get Bak, a les 13 h lectura del manifest d'AFANOC, i a les 13.30 h fi de festa amb la xaranga Band Tocats. Al parc hi haurà tallers i activitats per a grans i petits des de les 11 h.

Més informació aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00