Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/04/2016

Una quarantena de vilanovines competeixen a la final comarcal de patinatge del Consell Esportiu del Garraf

El Pavelló de La Collada va acollir la competició    El Pavelló de La Collada va acollir la competició

Hi van participar el CPA Vilanova, Escola El Cim, Escola Canigó i CE Franciscans, a més del PA Sitges i del Santa Eulàlia Roquetes

Diumenge la pista esportiva de la Collada-Els Sis Camins va acollir la final comarcal de patinatge del Consell Esportiu del Garraf. La prova ha reunit les 10 primeres patinadores classificades en cadascuna de les categories del campionat, després d'haver participat en les fases prèvies celebrades a Sitges, les Roquetes i Vilanova i la Geltrú els mesos de gener, febrer i març.

En representació de Vilanova i la Geltrú van competir 44 patinadores procedents del Club Patinatge Artístic Vilanova, de l'Escola El Cim, de l'Escola Canigó i del CE Franciscans.

cadet / juvenil CLa classificació va quedar de la següent manera:
- En categoria cadet/juvenil C les tres primeres posicions van ser per les patinadores de l'Escola El Cim Mar de la Pinta, Ana Romero de Ávila i Anna Vila.
- En categoria infantil C, el segon, tercer i quart lloc van ser també per les patinadores de l'Escola El Cim Roser González, Núria Limones i Blanca GarciaPons.
- En categoria aleví A, les patinadores del CE Franciscans van aconseguir les sis primeres posicions per aquest ordre: Abril Gordillo, Jana Cuadras, Alèxia Douma, Abril Montañez, Michele Ruz i Magda Boj.
- En categoria aleví B, la primera posició del podi va ser per la patinadora de l'Escola El Cim Paula Vàzquez.
- En categoria aleví C, Paula Maria Martínez de l'Escola El Cim va obtenir la primera plaça, seguida per les patinadores del CPA Vilanova Violeta Fusté i Alba Villanueva que van obtenir el segon i tercer lloc, respectivament. Ester Pedraza, Maria Ganga i Berta Bastons de l'Escola el Cim van quedar en quarta, setena i vuitena posició, respectivament.
- En categoria benjamí B, la segona i tercera plaça van ser per les patinadores de l'Escola Canigó, Núria Anguera i Lucía Díaz. Les també patinadores de l'Escola Canigó Meriyen Nadine i Leire Ortiz van quedar en sisè i desè lloc, mentre que les joves Olga Oller, Marta Domenech i Jana Pascual del CE Franciscans van obtenir els llocs 7, 8 i 9 de la categoria.
- En categoria benjamí C, Abril Martínez del CPA Vilanova es va proclamar campiona de la prova, seguida per Àngela Pascual de l'Escola Canigó i Júlia Gómez del CPA Vilanova. La resta de classificades van ser Giulia Dipolina del CPA Vilanova que va quedar en quarta posició, Paola Pastor, Marina Fernández i Txell Martínez de l'Escola el Cim, que van obtenir el cinquè, sisè i setè lloc. La vuitena plaça va ser per Aina Salgado de l'Escola Canigó, mentre que Laia Ganga i Emma Aguado de l'Escola El Cim van quedar en novè i desè lloc.
- En categoria iniciació prebenjamí B, les patinadores de l'Escola Canigó, Martina Casado i Erika Valverde van aconseguir classificar-se en cinquè i sisè lloc, respectivament.

Iniciació prebenjamí C- Per últim, en categoria iniciació prebenjamí C, la primera posició del podi va ser per la patinadora del CPA Vilanova Carla Vallverdú. La va acompanyar al podi, en tercera posició, Ariadna Bremon de l'Escola Canigó. Aina Bernat, Clàudia Segarra i Sílvia Romero del CE Franciscans van obtenir la cinquena, setena i vuitena plaça, mentre que Maria Soto de l'Escola Canigó va quedar en sisena posició.

 

 


Podeu consultar aquí totes les classificacions i les puntuacions de cadascuna de les participants.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00