Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2013

El Club Nautic Vilanova tanca amb èxit la Setmana Cultural i les Jornades de Portes Obertes

 Moment de la recepció als Moment de la recepció als

L'alcaldessa Neus Lloveras va participar a la recepció del “Indianos” que es va fer dissabte al vespre

Punt i final a la primera Setmana Cultural de Sant Jordi i Jornades de Portes Obertes que els cap de setmana del 20 i 21 i el 27 i 28 d'abril ha realitzat el Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú. Tot i que les condicions meteorològiques no han acabat d'acompanyar, l'extens programa d'actes s'ha pogut anar acomplint. D'aquesta manera es va obrir al públic el recinte firal a l'esplanada esportiva del Club amb diversos estands d'artesania, indianos, brocanters i d'altres; es va poder veure la impressionant exposició de maquetes de vaixells patrocinada per la Federació Catalana de Radiocontrol; es van fer nombroses activitats esportives com la regata J-80 o la pedalada populars; i d'altres com les presentacions de diferents caves, paelles i fideuàs populars, presentacions de llibres, venda de roses, demostracions de navegació de maquetes; a més de conferències i xerrades diverses sobre qüestions com els primers auxilis, o el canvi climàtic. La setmana Cultural del Club Nàutic també va acollir una reunió de la Junta de la Federació Catalana de Vela.

Un dels punts culminants de la Setmana Cultural va ser la recepció als “Indianos” que es va dur a terme aquest dissabte al vespre. L'acte simbolitzava l'arribada del senyor i la senyora Milà, provinents de les colònies d'ultramar, a bord d'un bot de rems, al moll del Club Nàutic. Allí van ser rebuts per l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras; i també per la regidora de Cultura, Marijó Riba; i el regidor de Promoció Econòmica i Turisme. Gerard Figueras. També hi eren presents el president del CN Vilanova, Joan Cabrero; el comissari de la Setmana Cultural, Xavier Soler; el coordinador general, Josep Maria Solé; el responsable dels actes esportius, Carles Valero; i la responsable dels actes culturals, Montse Alòs, entre d'altres.

Amb aquesta Setmana Cultural i Jornades de Portes Obertes, el Club Nàutic Vilanova vol obrir les seves portes a la ciutat i donar a conèixer les activitats que s'hi duen a terme. Des de l'organització ja han mostrat la intenció de donar continuïtat a aquest tipus d'accions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00