Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/03/2014

L'alcaldessa de VNG visita els comerços de la ciutat

L'alcaldessa de VNG visita els comerços de la ciutat

Els establiments del carrer de Sant Gregori reclamen més dinamització d'activitats a la zona

Després de la pausa de la campanya de Nadal i les Rebaixes, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha emprès de nou les visites als comerços de la ciutat, amb la finalitat de conversar amb els propietaris dels establiments i recollir les seves preocupacions.

Comerç carrer Sant GregoriLes dues darreres setmanes Neus Lloveras ha visitat el carrer de Sant Gregori, avui ho ha fet acompanyada de la segona tinenta d'Alcaldia, Glòria Garcia. Bona part dels comerciants d'aquesta zona del centre es queixen de la disminució de vianants que circulen pel seu carrer i demanen que s'organitzin més activitats en punts clau com les places de les Neus i de les Cols, per afavorir la presència de més públic.

En aquest sentit, l'alcaldessa els ha transmès la voluntat de l'Ajuntament de fomentar un canvi d'inèrcia en el recorregut habitual dels consumidors, ja que sovint es mouen més per la rambla i el carrer dels Caputxins i no acaben d'arribar a la resta de carrers del centre comercial. Així mateix, Neus Lloveras els ha explicat que es volen promoure iniciatives per facilitar que la gran afluència de visitants que té la façana marítima els caps de setmana i a la temporada d'estiu pugi cap al centre.

Els comerciants també han demanat a l'alcaldessa la possibilitat d'incrementar la llum al carrer, i li han transmès altres dificultats amb què es troben, com les despeses que generen els lloguers, els tributs i els serveis. Neus Lloveras ha manifestat la voluntat de visitar el màxim de comerços de la ciutat, tenint en compte que n'hi ha més de 900 "i que són un dels motors de l'activitat econòmica de Vilanova i la Geltrú". Des de l'abril de 2013 l'alcaldessa ha estat en prop de 130 establiments.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00