Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2013

Docanrol arriba a la quarta edició

Searching for Sugar Man    Searching for Sugar Man

Enguany seran dues les projeccions que es realitzaran en el marc de la mostra, que es durà a terme al cinema Bosc

La mostra de documentals musicals Docanrol de Vilanova i la Geltrú arriba a la seva quarta edició amb la projecció de dos documentals de capçalera al Cinema Bosc. Per primer cop, l'organització s'ha decidit per només dos títols, quan sempre havien estat quatre. Tot i això, la garantia d'excel·lència segueix intacta, i els premis que avalen aquestes dues pel·lícules ho demostren.

El documental de l'any, l'oscaritzat Searching for Sugar Man inaugurarà el Docanrol el divendres 10 de maig. Serà una bona oportunitat per descobrir la història de Sixto Rodríguez, un dels grans músics del segle passat amb un talent que ha passat desapercebut arreu del món (menys a Sud-Àfrica). La seva història s'ha de conèixer, i al documental s'explica amb una narració magistral, a ritme de thriller. Rodríguez ja ha commogut a tots els espectadors que han conegut la seva vida. Veure'l ara és gairebé obligat, tenint en compte que el músic visitarà per primer cop Barcelona al cap de quinze dies, al Festival Primavera Sound 2013.

La segona projecció del Docanrol arribarà el divendres 17 de maig i és de casa nostra, i fa molta il·lusió poder afirmar que està a l'alçada de molts títols internacionals. A Film About Kids and Music és un documental sobre la Sant Andreu Jazz Band. La jove orquestra, dirigida per Joan Chamorro, reuneix a nens i nenes d'entre 6 i 18 anys al voltant d'un repertori de jazz clàssic que omple els auditoris més importants de país. La pel·lícula és un viatge guiat pel director de la orquestra, que ens submergeix en el seu mètode d'ensenyament, tan singular com els resultats que genera. Un gran exercici d'observació amb resultats entranyables. 
Sant Andreu Jazz
Sant Andreu Jazz Band

Les entrades es podran comprar a la mateixa taquilla del Cinema Bosc abans de cada sessió per 5 euros. Cada projecció tindrà un afterparty al Bar Lotus, amb dj's i jocs musicals relacionats (o no) amb el Docanrol.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00