Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/05/2014

El projecte Compartim, a punt per tancar aquest curs

El projecte Compartim és a punt de cloure aquest curs El projecte Compartim és a punt de cloure aquest curs

Les activitats del projecte busquen afavorir la coneixença i relació entre pares i mares i la seva participació en la dinàmica escolar

S'apropa el final de curs de les escoles i per tant, la cloenda del Compartim, l'espai de trobada familiar a les escoles. En el marc d'aquest projecte s'han dut a terme diverses activitats obertes a totes les famílies dels sis centres participants.

Així doncs, fruit de la col·laboració de les escoles l'Arjau, Canigó, la Ginesta, Pasífae, Pompeu Fabra i Sant Jordi; el Diari de Vilanova, el Serveis de Convivència i Equitat, de Salut i de Cultura de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'ha posat a l'abast de les famílies visites als Diari de Vilanova i a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. També s'han fet tallers de Capoeira Angola oferts per l'Associació de Capoeira Comunitat Garraf, i tallers de begudes saludables i cuina amb la col·laboració de l'Associació Cultural Diappo ak Teranga. Altres tallers han estat de cal·ligrafia de diverses llengües, de cuina, de costura, de sexualitat, de ioga, de manualitats. I s'han celebrat també xerrades sobre nutrició per potenciar uns hàbits alimentaris saludables, sobre la diversitat de creences i religions presents a la ciutat i el diàleg interreligiós, entre moltes altres propostes. 

Compartim02

Aquestes i d'altres activitats s'han ofert a les famílies de les escoles participants amb l'objectiu d'afavorir la coneixença i relació entre pares i mares i la seva participació en la dinàmica escolar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00