Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/06/2010

Es posa en marxa el projecte 'Pati Obert' a l'escola Ginesta

  L'escola Ginesta serà pionera en obrir el pati a la ciutadania durant els caps de setmana    L'escola Ginesta serà pionera en obrir el pati a la ciutadania durant els caps de setmana

És una experiència innovadora per utilitzar el pati de l'escola, fora del calendari lectiu, per part de la ciutadania

A partir d'aquest cap de setmana, 19 i 20 de juny, es posa en marxa una nova experiència per utilitzar el pati de les escoles en els períodes no lectius. Es tracta del projecte 'Pati Obert' que s'inicia a l'escola Ginesta i que permetrà l'ús social de les pistes i zones de joc per part de la ciutadania durant els caps de setmana dels mesos de juny i juliol de 10 a 13 h i de 16 a 21 h.

El projecte s'ha dut a terme conjuntament entre l'Institut Municipal d'Educació i Treball i les regidories de Participació, Esport, Joventut i Convivència i pretén donar resposta a la demanda actual de zones d'esbarjo i pistes per a la pràctica esportiva. La iniciativa també compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó que es qui facilita la persona encarregada d'obrir i tancar l'equipament i alhora vetllar que les persones que hi són no en facin un mal ús.

Des de l'Ajuntament de VNG hi ha la voluntat d'implicar la ciutadania perquè utilitzi aquests espais adequadament i seguint la normativa que no permet l'entrada amb animals ni el consum de begudes alcohòliques ni tabac ni l'entrada amb vehicles a motor, entre d'altres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00