Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/11/2011

La residència de La Plataforma promou la participació dels residents i les seves famílies

La trobada es va realitzar a la sala d'actes de la Plataforma La trobada es va realitzar a la sala d'actes de la Plataforma

S'ha celebrat una jornada informativa i de recollida de propostes per realitzar en el centre

La Plataforma Centre Multiserveis va convocar dissabte els usuaris i usuàries de la residència Els Josepets i les seves famílies. L'objectiu era aproximar l'equipament a totes aquestes persones que en fan ús, oferir-los informació sobre el seu funcionament i de fomentar noves vies de relació i de comunicació.

El director de la Plataforma, Jordi Campamà, va presentar l'acte, mentre que la responsable de l'àmbit Higiènic-Sanitari, Mireia Fornells, va tractar les qüestions relacionades amb la gestió de la residència. Així mateix, les tècniques en Treball Social Naiara Oquiñena i Sònia Gumà, van presentar el projecte de participació, que pretén que la residència sigui un espai actiu per a tothom, en què s'impliquin tant usuaris com famílies. També es va parlar sobre el treball d'animació, obrint un torn de propostes per tal que els residents poguessin dir-hi la seva i aportar els seus coneixements. Van sorgir idees com organitzar una narració de contes, cant coral o manualitats, entre d'altres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00