Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/11/2016

Desembre de cine

La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, vindrà a presentar l'exitosa    La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, vindrà a presentar l'exitosa

La programació de cinema a la ciutat no s'atura el mes de desembre. La Regidoria de Cultura i el Teatre Principal aposten per programar propostes per a tots els públics

El Cineclub Sala 1, El documental del Mes, el Cicle Gaudí i el Círcol Catòlic ja tenen a punt la cartellera per al mes de desembre. La programació de cinema a Vilanova i la Geltrú comença dimarts 6 al Teatre Principal de la mà del Cineclub Sala 1, que projectarà "El extraño", en versió original amb subtítols. Serà a les 20.30 h.

Dimarts següent, dia 13, la pel·lícula del Cineclub Sala 1 serà "La doncella", també en V.O.S. i a dos quarts de nou al Principal.

La proposta del Cineclub per dimarts 20 és una sessió especial, titulada "El dia més curt", amb una selecció de curtmetratges.

Per dimecres 21 la Regidoria de Cultura ha programat el Documental del Mes, amb "Una llar al món". Serà a les vuit del vespre al Teatre Principal.

Dijous 22, més cinema. En aquest cas amb la proposta mensual del Cicle Gaudí de cinema català, del qual forma part la nostra ciutat. El film escollit és "100 metros", una pel·lícula inspirada en la increïble vida de Ramon Arroyo, i basada en una història real de superació personal després d'un diagnòstic d'esclerosi múltiple. Es podrà veure a les 20.30 h al Teatre Principal. Isona Passola, presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, que havia de ser a VNG presentant el film, finalment no hi podrà assistir per motius laborals.

Divendres 23 és el torn d'una iniciativa solidària que es porta a terme cada any pels volts de Nadal, organitzada pel Cineclub Sala 1, amb el suport de la Regidoria de Cultura i el Teatre Principal. Es tracta de la campanya "Cap joguina sense nen". Tothom qui vulgui veure la pel·lícula familiar "Mascotas", a les 18 h al Teatre Principal, ha de portar una joguina en bon estat, encara que sigui de segona mà.

Dimarts 27 torna la proposta setmanal del Cineclub amb "The neon demon", en versió original subtitulada.

Pel que fa a la programació de cinema del Círcol Catòlic, podeu consultar la cartellera actualitzada al seu Facebook: www.facebook.com/circolcatolicvilanova/

Pel que fa als preus de les pel·lícules, les sessions dels dimarts a les 20.30 h del Cineclub Sala 1 costen 12€ al mes per als socis, i 6€ la sessió per als no socis. El Documental del Mes costa 3€, i el Cicle Gaudí té una entrada general de 4.50€, 3€ amb el Carnet Jove, i pels membres del Club La Vanguardia es fa un 2x1. Pel que fa a les sessions de cinema del Círcol Catòlic, el preu és de 6€ per als socis, i 7€ per als no socis.

Les taquilles s'obren una hora abans de cada pel·lícula al Círcol Catòlic i en el cas de les projeccions al Principal del Cicle Gaudí, i 30 minuts abans per a les projeccions del Documental del Mes i el Cineclub Sala1.

D'altra banda, aquest mes de desembre es pot veure la pel·lícula "Mud", de Jeff Nichols, al Biblioclub-Filmoteca. Un cinefòrum virtual que permet als usuaris visionar els films seleccionats des de casa, a través de la Xarxa de Biblioteques de Vilanova i la Geltrú.
En aquest club de cinema virtual, els participants de les biblioteques podran visionar els films des de casa i de forma gratuïta a través d'una plataforma digital de vídeo sota demanda, i després accedir al debat cinematogràfic corresponent conduït per un especialista de la Filmoteca. Les inscripcions al cinefòrum virtual a Vilanova i la Geltrú estan limitades a 25 usuaris, que s'atendran per ordre d'inscripció. Per formalitzar-la, els interessats s'han d'adreçar a qualsevol de les dues biblioteques públiques de la ciutat, on se'ls facilitarà el codi per poder accedir a la plataforma del BiblioClub.

Podeu consultar la programació de cinema del desembre aquí

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00