Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/10/2007

Consultors energètics assessoren dissabte sobre com estalviar consum en cada llar

Logotip de la Setmana de l'Energia

En el marc de la Setmana de l'Energia, que se celebra del 22 al 28 d'octubre, s'obrirà un punt d'informació al centre de VNG durant el matí

Els ciutadans i ciutadanes que vulguin saber com estalviar energia a casa seva tenen l'oportunitat d'informar-se'n aquest dissabte. L'Agència Local de l'Energia (ALE) habilitarà un punt d'atenció ciutadana entre la rambla Principal i el carrer de Francesc Macià en què uns experts els aconsellaran sobre les pautes a seguir. Es tracta d'una acció emmarcada en la Setmana de l'Energia, que es commemora fins aquest diumenge, 28 d'octubre, i que promou l'Institut Català de l'Energia. Per determinar la mesures d'estalvi aplicables en cada llar, cal que els interessats es presentin al punt d'informació amb una factura del consum elèctric. A partir d'aquí i d'un programa informàtic de càlcul, els consultors energètics poden personalitzar els consells més adequats en cada cas. L'atenció al públic serà durant al matí de dissabte, entre les 10 i les 14 h. 

L'Ajuntament de VNG s'ha adherit a la Setmana de l'Energia a través de l'ALE. Aquesta iniciativa va començar el 2003, amb la finalitat de conscienciar la ciutadania catalana per millorar la gestió energètica i promoure una utilització més racional i eficient de l'energia. Durant tota aquesta setmana s'han dut i es duen a terme accions paral·leles per tot el territori català, amb l'objectiu d'explicar la importància d'estalviar energia per aconseguir una societat més sostenible i saludable. Un punt clau és intentar canviar alguns hàbits de la ciutadania, sense que s'associï això a una pèrdua de benestar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00