Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/08/2014

Continuen obertes les inscripcions per a la segona edició de la Milla Catalana

Una de les sortides de la primera edició    Una de les sortides de la primera edició

El dia 3 de setembre acaba el termini per poder tenir el dorsal de la cursa personalitzat

Les inscripcions per participar en la segona edició de la Milla Catalana continuen obertes. La prova, que se celebrà l'11 de setembre, manté el recorregut original de 1.714 metres. La Milla Catalana està organitzada per l'Ajuntament de VNG, el Club Esportiu Fons Vilanova, l'Assemblea Nacional Catalana i VNG per la Independència.

En l'edició de l'any passat hi van participar més de 400 persones, que van desafiar la forta pluja que va caure a la ciutat. Enguany, l'organització s'ha proposat superar aquesta xifra i anima a tothom qui vulgui a gaudir del matí de la Diada de forma diferent.

Les inscripcions es poden realitzar per internet a través del web www.millacatalanavng.cat o bé presencialment en els establiments Xterrarun, Cota-Zero, Evasion Running i Intersport Olaria fins al dia 8 de setembre.

La recollida de dorsals es farà els dies 9 i 10 de setembre de 9 a 13 h i de 17 a 20 h a la plaça de la Vila. En aquest punt també es podran fer inscripcions.

El preu de la inscripció és de 4 euros per als nascuts l'any 2003 i anteriors. Per als nascuts l'any 2004 i posteriors la inscripció és gratuïta.

Tothom qui s'inscrigui abans de les 20 h del dia 3 de setembre obtindrà el dorsal de la cursa personalitzat.

Quant al recorregut, el circuit serà exclusivament urbà i transcorrerà pel centre de la ciutat. La primera sortida serà a les 9.30 h des de la rambla de la Pau. El recorregut passarà pel carrer de l'Àncora, pas sota via, carrer del Forn del Vidre, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau.

La distància d'aquest recorregut és de 1.714 metres i està validada per la Federació Catalana d'Atletisme.

Tots els participants tindran una assegurança d'accident, avituallament i obsequi a l'arribada.

Tot i que el caire d'aquesta cursa és festiu, hi ha una categoria competitiva que s'ha batejat amb el nom de Desperta Ferro. L'any passat es va establir la 1a marca en categoria masculina i femenina. Quant a la categoria masculina, Daniel Campo Garcia va recórrer els 1.714 metres en 5 minuts i 1 segon i, en categoria femenina, Paula Hritiuc va fer un temps de 6 minuts i 33 segons.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00