Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/07/2014

L'Ajuntament posa en marxa, un any més, el servei de bus gratuït amb motiu de la Festa Major

    Mapa bus llançadora Mapa bus llançadora

L'autobús llançadora farà dos recorreguts, un per anar a veure el castell de focs a la façana marítima i l'altre a la zona de les atraccions de fira

La nit del 4 d'agost, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posarà en marxa l'autobús llançadora gratuït que enllaça el centre de la ciutat amb la façana marítima. Com cada any, el bus oferirà dos recorreguts, un per anar a veure el castell de focs i l'altre, de retorn, allarga el trajecte per anar fins a la zona d'atraccions de fira.

L'horari de l'autobús per anar a veure els focs d'artifici serà des de les 21 a les 23 hores, sortint des de la rambla de Salvador Samà i passant per l'avinguda de Jaume Balmes, carrer de Josep Coroleu i rambla de Lluis Companys. Allà el bus canvia de sentit i fa parada a l'alçada del carrer de Pere Jaques. La tornada es per la rambla de Lluís Companys, carrer de Josep Coroleu, Pelegrí Ballester, i parada final a la rambla de Salvador Samà.

Pel que fa al bus gratuït per anar fins la zona d'atraccions, aquest funcionarà de les 23.30 h fins les 3 de la matinada, del 5 d'agost. Les quatre parades que farà l'autobús llançadora seran al passeig del Carme, a l'alçada de Joan Baptista Pirelli, a la plaça d'Eduard Maristany, a la rambla de Salvador Samà, a l'alçada de l'escola Pompeu Fabra, i a la ronda d'Europa, davant la zona d'atraccions. 

Podeu consultar els itineraris en aquest plànol

- Afectacions del bus durant la Festa Major –

D'altra banda, amb motiu de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, el servei del bus urbà tindrà les següents afectacions:
El 3 d'agost, de 19.15 a 20 hores, amb motiu de la cercavila l'exhibició de les danses populars, s'anul·laran les parades de la L2 corresponents a la rambla de Josep Tomàs Ventosa / rambla de la Pau; Manuel Marquès / CAP Jaume I; plaça de Soler i Gustems. L'itinerari recomanat és rambla de Josep Tomàs Ventosa i carrer de la Unió.

El mateix dia 3, de les 19.30 a les 21.30 hores, amb motiu de la baixada de gegants, quedaran anul·lades les parades de la L1 corresponents a la plaça de la Moixiganga; plaça de les Casernes; carrer de Sant Josep / Hospital de Sant Antoni; carrer de Tarragona / plaça del Cubilot. L'itinerari recomanat passa per la ronda Ibèrica, carrer Miquel Guansé, carrer Ca l'Escoda i carrer del Pare Garí.

El dilluns 4 d'agost, de les 19 a les 23.59 hores, a causa del recorregut de la Cercavila de Vigília, s'anul·laran les parades de la L2 corresponents a rambla de Josep Tomàs Ventosa / rambla de la Pau; carrer de Manuel Marquès / CAP Jaume I; plaça de Soler i Gustems. L'itinerari alternatiu recomanat és per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i el carrer de la Unió.

Per últim, el dia 5 d'agost, i amb motiu de la Cercavila del Vot del poble, les afectacions del servei de bus urbà seran les mateixes que les del dia 4.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00