Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/07/2015

Sorteig per veure la diada castellera de Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

Els pabordes, escollint els guanyadors del sorteig      Els pabordes, escollint els guanyadors del sorteig

150 persones han participat en la quarta edició d'aquesta iniciativa

Ricardo Vega, David Grau, Eva Molins, Jorge Diaz i Josep Gómez han estat les persones escollides per veure l'actuació castellera de dissabte des del balcó de l'Ajuntament.
Aquest matí s'ha fet el sorteig entre les gairebé 150 sol·licituds presentades que donen dret a gaudir de la Diada castellera de Festa Major des de l'Ajuntament.
L'alcadessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, la regidora de Cultura, Teresa Llorens i els pabordes 2015 han demanat a la ciutadania que ompli dissabte la plaça de la Vila per veure l'actuació dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i els Bordegassos de Vilanova.
Sorteig balcó 1
 El sorteig s'ha fet amb la presència també del cap de colla dels Bordegassos, Pau Ortiz i del portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz. També s'ha sortejat una sisena plaça amb acompanyant entre el públic present al Saló de Plens que ha estat per Waltraud.


Sorteig balcó 2

Aquesta ha estat la quarta edició del sorteig. Per participar-hi calia ser major d'edat i estar empadronat/da al municipi.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00