Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/06/2012

Noves zones d'aparcament a Vilanova i la Geltrú

Els solars del carrer de l'Àncora i de davant l'hotel Ceferino seran gratuïts, i d'ús exclusiu per als residents  Els solars del carrer de l'Àncora i de davant l'hotel Ceferino seran gratuïts, i d'ús exclusiu per als residents

L'Ajuntament de VNG posa a disposició dels residents zones d'aparcament gratuït a la ciutat, mentre dilluns dia 2 entren en funcionament noves zones blaves a la façana marítima

L'Ajuntament de VNG ha fet un esforç les darreres setmanes per buscar zones d'aparcament a la ciutat destinades exclusivament als ciutadans i ciutadanes que hi resideixen, per això des d'aquest passat dissabte s'ha posat a disposició dels conductors un solar del carrer de l'Àncora, al número 35, que serà zona d'estacionament gratuït per als residents que disposin de la targeta de tarifa reduïda. El mateix tractament es donarà a partir d'aquest divendres a l'esplanada del passeig de Ribes Roges davant l'hotel Ceferino.

A més, des de la regidoria de Serveis Viaris s'ha decidit arranjar el solar que hi a la rambla Sant Jordi, a la cantonada amb la ronda Ibèrica, que actualment ja s'utilitza com a aparcament, però que un cop arranjat tindrà espai per uns 140 vehicles i seguirà sent gratuït.

D'altra banda, després de la recent posada en marxa de la zona blava a tota la façana marítima, Ports de la Generalitat vol col·laborar en la recerca de solucions per millorar la mobilitat, la seguretat i l'estacionament als vials que queden dins la zona portuària. Per això, Ports ha facilitat que a partir d'ara es pugui aparcar a tot el vial de la Ribera, i per maximitzar la seguretat s'ha acordat de manera conjunta amb l'Ajuntament de VNG la conversió d'aquest vial en un únic sentit direcció Barcelona.

Amb la intenció que es promogui la rotació en els aparcaments, s'ha decidit aplicar l'estacionament regulat (amb zona blava), tant al vial de la Ribera com al vial del Moll de Ponent. Aquesta zona entrarà en funcionament el dilluns 2 de juliol, i serà operativa cada dia fins al 26 d'agost, amb les mateixes tarifes i horari que el passeig Marítim. A partir del 26 d'agost i fins al juny següent només funcionarà durant els caps de setmana i festius.

D'altra banda, els primers dies de juliol també es posarà en funcionament la zona blava de la zona de l'antiga piscina, davant el passeig del Carme.

Els residents a VNG que hagin demanat la targeta de tarifa reduïda gaudiran també en aquestes zones dels beneficis que VNG Aparcaments posa a disposició dels veïns: 1 euro per aparcar tot el matí o tota la tarda, 2 euros per tot el dia, tarifa mensual de 40 euros, o la possibilitat d'adquirir 16 euros de temps de consum per només 10 euros.

Si no disposeu de la targeta o voleu més informació sobre la tarifa reduïda, podeu contactar amb info@vng-aparcaments.cat.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00