Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/11/2014

Les nenes i nens de Vilanova celebren el Dia Universal dels Drets dels Infants

   Els nens i nenes participants Els nens i nenes participants

600 alumnes de 4t de primària han presentat els seus treballs al voltant dels drets dels infants, en un acte celebrat a la plaça de la Vila

600 nenes i nenes de quart de primària de les escoles de Vilanova i la Geltrú han tingut enguany un encàrrec molt especial per commemorar el 25è aniversari de la redacció del tractat internacional que recull i estableix els drets d'assistència i protecció dels infants. A tots ells se'ls ha demanat que, amb l'ajut dels seus tutors, escollissin un dels drets que recull el tractat i en fessin una representació artística mitjançant un dibuix.

Avui era el dia escollit per presentar la seva feina i fer-ho en un acte que ha tingut lloc a la plaça de la Vila, en presència de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i de la regidora d'Educació, Ariadna Llorens. Els representants dels diferents grups han anat pujant a l'escenari per llegir el Dret sobre el qual han treballat i mostrar a tothom el dibuix que, posteriorment, ha quedat penjat darrera l'escenari, confeccionant un mural gegant.

Amb tots els textos i els dibuixos s'ha editat un petit llibret, que en els propers es lliurarà als infants de les setze escoles que han participat: L'Arjau, L'Aragai, Canigó, El Cim, Cossetània, Divina Providència, Ginesta, Ítaca, Llebetx, Margalló, Pasífae, La Pau, Escola Pia, Sant Jordi, Sant Bonaventura i Santa Teresa de Jesús.

La regidora d'Educació, Ariadna Llorens ha agraït a alumnes i professorat el treball realitzat aquest dia i ha elogiat la manera com han treballat una cosa tant fonamental com són els seus drets. Per la seva banda, l'alcaldessa Neus Lloveras, els ha recordat la importància de lluitar per uns drets que els han de permetre créixer amb les mateixes oportunitats i en igualtat de condicions.

En aquesta acció s'ha comptat amb la col·laboració dels estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària de l'EMAID. 

Àlbum de fotografies de la jornada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00