Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/09/2016

Alumnes de l'Institut Dolors Mallafrè, guardonats al concurs Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments

Imatge de tots els premiats (Foto: Dani Martí)  Imatge de tots els premiats (Foto: Dani Martí)

Premi pels alumnes Elisa Domínguez i Aldo Fourie i diploma per la professora Carmen Lara

Premi fotografia Mallafré, premi Dos alumnes de 2n de batxillerat de l'institut Dolors Mallafrè han estat guardonats en el concurs L'Experiència Fotogràfica Internacional dels Monuments, (EFIM), que organitza el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L'EFIM és un concurs de fotografia i patrimoni, de caràcter nacional i internacional, adreçat als joves, que té per objectiu apropar-los al patrimoni monumental, per tal que el coneguin, el valorin i el gaudeixin.

Entre 220 fotografies presentades per joves de Catalunya, l'institut vilanoví ha recollit 2 premis i un diploma, en reconeixement a la tasca docent en favor del Patrimoni. Concretament, Elisa Domínguez Ferrer ha estat una de les 10 guanyadores i Aldo Fourie, un dels alumnes finalistes. Va recollir diploma també Carmen Lara, professora del centre i impulsora de la participació d'enguany.

Premi fotografia Mallafré 1A banda del seu diploma corresponent, els premiats podran gaudir d'una estada de 4 dies a la Vall de Boí participant d'activitats de paisatge i natura, i una màsterclass amb experts en fotografia i Instagram.

 

Més informació AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00