Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/04/2017

Oberta la participació en el II concurs d'autobiografies lúdiques 'A què jugaves quan eres petit?'

Fins al 3 de maig es poden presentar els textos   Fins al 3 de maig es poden presentar els textos

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf organitza aquest concurs dins de la campanya 'I tu, jugues en català?' que vol fomentar el joc en aquesta llengua

Els alumnes dels cursos de català per a adults del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú estan convidats durant el mes d'abril a participar en la segona edició del concurs d'autobiografies lúdiques ‘A què jugaves quan eres petit?'. El termini de presentació de textos es tancarà el 3 de maig. A més, també hi podran participar els alumnes d'altres centres educatius, a partir de 16 anys.

En les autobiografies que es presentin, cal explicar alguns jocs o joguines que es recorden de la infantesa i fer una petita exposició sobre els beneficis de jugar o sobre algun joc que l'autor encara practiqui actualment. Tot plegat acompanyat d'una breu presentació personal i, si es vol, d'imatges dels jocs preferits. A més, hi ha previstes dues modalitats de participació: l'oral i l'escrita. Els detalls per participar-hi es poden consultar en les bases disponibles al web del CNL, al Servei de Català i a les botigues que col·laboren en aquesta activitat (Abacus Cooperativa, Chacón Joguines, Imaginarium i Juguettos).

Els premis seran, d'una banda, un joc en català per a cadascun dels autors de les quatre autobiografies més ben valorades, obsequi dels quatre establiments que hi donen suport i que participaran al mateix temps com a jurat del concurs i, d'una altra, la publicació dels escrits guardonats al web del CNL. Els treballs premiats es donaran a conèixer durant el mes de maig.

Aquesta activitat està emmarcada en la campanya de foment de l'ús de la llengua catalana en el lleure, la cultura i els jocs: "I tu, jugues en català?", creada per la Direcció General de Política Lingüística (DGPL) i impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00