Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/11/2015

Eliminada la llista d'espera del servei de teleassistència

La Regidoria de Serveis Socials ha fet un esforç per ampliar la cobertura i cobrir el cent per cent de la demanda

El servei de teleassistència domiciliària, que genera un elevat grau de satisfacció entre els usuaris i les seves famílies per l'altra qualitat del servei, està arribant a cobrir el 100% de la demanda.

Els serveis socials municipals han prioritzat aquest servei i han abocat els esforços en ampliar la cobertura i eliminar la llista d'espera, de tal manera que aquest servei gratuït arriba actualment a tots els usuaris que el sol·liciten.

La teleassistència domiciliària és un servei municipal d'atenció personalitzada que funciona a través de la línia telefònica, i permet a l'usuari, davant una situació d'emergència i tan sols prement un botó, establir contacte verbal directe i immediat amb una central receptora, que li oferirà la resposta més adient a les seves necessitats. Té l'objectiu de donar seguretat, tranquil·litat i acompanyament a les persones que visquin soles. Funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.

El poden demanar les persones de més de 80 anys que visquin soles de forma permanent, però a més han de tenir alguna de les següents situacions: problemes cardiovasculars, respiratoris, problemes de mobilitat importants i/o risc de caigudes, o discapacitat visual severa. És necessari que la persona disposi de telèfon i xarxa elèctrica en el seu domicili, i que presenti un informe mèdic.

Cal adreçar-se a Serveis Socials per fer la sol·licitud, a l'Oficina de Serveis Socials i Salut del carrer del Marquesat de Marianao, 2 (telèfon 93-814.00.00 extensió 3420), ) o a la Plataforma Centre Multiserveis de Vilanova i la Geltrú, al carrer de Sant Josep, 16-22 (Telèfon 93-814.44.81). Les persones que no puguin desplaçar-se poden sol·licitar la visita al domicili.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00