Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/03/2013

El Garraf es promociona com una destinació turística per a tota la família

Mostra dels vals Mostra dels vals

La nova campanya que engega Node Garraf conjuntament amb museus i altres espais culturals posa l'accent en el patrimoni i ofereix vals de descompte per visitar-lo

El Garraf, una experiència per a tota la família és l'eslògan escollit per Node Garraf per promocionar les activitats culturals per fer amb nens i nenes. L'agència de desenvolupament s'ha centrat, sobretot, en subratllar l'oferta d'activitats per a infants. I ho ha fet posant l'accent en el patrimoni, a través d'uns vals de descompte per accedir a museus i altres espais culturals del Garraf.

Així doncs, a Vilanova i la Geltrú els espais culturals inclosos en la promoció són la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes (CIRMAC), el Museu del Ferrocarril de Catalunya i el Museu Romàntic Can Papiol.

A la resta de la comarca, a Sitges s'hi inclouen la Fundació Stämpfli Art Contemporani i el Museu Romàntic Can Llopis; a Cubelles l'Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel, i a Olivella el Monestir Budista del Garraf - Sakya Tashi Ling.

Els vals es posaran a disposició del públic des del mateix equipament que es vol visitar, però també des de les oficines de turisme de cada població de la comarca. També es poden trobar a la pàgina web www.garraftour.com. Els descomptes tenen vigència fins al 30 de juny del 2013.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00