Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/05/2016

Es retiren les pèrgoles del passeig de Ribes Roges

La renovació d'aquestes estructures suposava haver d'invertir uns 70.000 euros

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està retirant les pèrgoles del passeig de Ribes Roges, situades a la confluència d'aquest passeig amb el carrer de Joan d'Àustria i amb la ronda de la Mar Mediterrània per raons de seguretat.

Segons les inspeccions tècniques realitzades durant el mes de març es va determinar que calia substituir totes les bases dels pilars metàl·lics, substituir les bigues de sustentació de la xapa encunyada; sanejar tots els punts de rovell i repintar amb pintura especialitzada en base a poliuretà per a ambients marins. Aquesta intervenció tenia un cost aproximat d'uns 70.000 euros ( 35.000 euros per a cadascuna de les pèrgoles), de manera que s'ha optat per retirar aquests elements aconseguint major permeabilitat i transparència entre el passeig i la platja.

Aquesta intervenció, històricament reivindicada pel veïnat, s'està realitzant amb la col·laboració de l'empresa de Vilanova i la Geltrú, González Reciclatge, que realitza les tasques de desmuntatge i reciclatge del material sense cap cost per a les arques municipals. Durant aquest dilluns s'ha estat treballant a la pèrgola situada al passeig de Ribes Roges a l'alçada del carrer de Joan d'Àustria mentre que dimarts s'intervindrà sobre l'estructura del passeig davant de la ronda de la Mar Mediterrània. Un cop finalitzi el desmantellament d'ambdues estructures s'actuarà sobre el paviment per tapar els forats dels pilars.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00