Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/05/2015

S'enderroca l'estació transformadora de la rambla del Far

Aquesta intervenció és fruit del conveni signat entre l'Ajuntament de VNG i FECSA-ENDESA en relació a la subestació elèctrica de El Rourell

Aquest dijous al matí s'ha enderrocat l'estació transformadora ubicada a la rambla del Far de Vilanova i la Geltrú. Aquesta intervenció és una de les millores a realitzar per la companyia elèctrica FECSA-ENDESA a la ciutat fruit del conveni que l'Ajuntament de VNG va signar amb aquesta companyia en relació a la subestació elèctrica de El Rourell. En aquest sentit el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de la ciutat Joan Giribet ha explicat que "davant la necessitat de signar el conveni amb FECSA en relació a la subestació elèctrica de El Rourell vam creure que era una oportunitat incloure algunes millores per a la ciutat". Una d'aquestes millores ha estat l'enderrocament de l'estació transformadora de la rambla del Far.

Aquesta estació transformadora situada a la rambla del Far donava servei elèctric a un sector del Barri de Mar. Amb la intervenció realitzada, seguint les directrius de la Regidoria d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de VNG, l'estació transformadora s'ha substituït per una de nova, amb un impacte visual i una ocupació menor i integrada en el paisatge urbà. Segons el regidor Giribet "l'eliminació d'aquest estació millorarà la visual i el paisatge de tota la rambla i en definitiva de tot el barri de Mar, tal i com també s'ha fet amb d'altres actuacions que tenien per objectiu millorar i dinamitzar el barri de Mar".

L'enderrocament de l'estació transformadora suposa una inversió de 120.000 euros per part de la companyia elèctrica a la ciutat.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00