Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2017

Xerrada ‘Entén el teu gos i com educar-lo’

Xerrada Entén el teu gos   La sessió tindrà una durada de dues hores.

La sessió gratuïta tindrà lloc el pròxim 30 de març a la casa Olivella

‘Entén el teu gos i com educar-lo' és la xerrada organitzada per la regidoria de medi ambient de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquesta sessió tindrà lloc el pròxim 30 de març a les 18 hores a la casa Olivella, plaça de la Vila número 12.

La tinença responsable d'un gos, implica, a més del compliment de les obligacions cíviques, atendre la seva salut i cobrir les seves necessitats. És per això que aquesta jornada té com a objectiu oferir eines als propietaris de gossos per poder educar-los tenint en compte les seves necessitats bàsiques.

La trobada anirà a càrrec de Valentina Mariotti, veterinària de We Can Dog que aposta per l'educació en positiu i l'ús de reforços. Durant la trobada s'explicarà als propietaris quin és el mecanisme d'aprenentatge del seu gos. Així com, què necessita per ser educat i sociable, i aconseguir que assoleixi un comportament equilibrat durant totes les etapes de la seva vida.

Aquesta és la primera xerrada d'un seguit d'activitats previstes sobre tinença responsable d'animals de companyia impulsades des de la regidoria de medi ambient. La següent activitat de tinença responsable d'animals de companyia serà un taller pràctic d'educació bàsica de comportament per a gossos i es durà a terme al mes d'abril.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00