Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2015

XII Festa per una Societat Inclusiva

Imatge de la celebració de la festa a la plaça de la Vila, el 2013      Imatge de la celebració de la festa a la plaça de la Vila, el 2013

El parc de Baix-a-mar acollirà aquesta festa dissabte 23 de maig, de les 16.30 a les 21.00 h

Amb el lema 'Junts podem canviar el món' aquest dissabte se celebrarà al parc de Baix-a-mar la XII Festa per una Societat Inclusiva, organitzada per la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf i la Coordinadora d'entitats, centres i ciutadania per una Societat Inclusiva a la comarca del Garraf.

La festa, que comptarà amb activitats, tallers, jocs i l'actuació musical del cantautor Pep Sala, començarà a les 16.30 h i s'allargarà fins a les 21.00 h. En primer lloc hi haurà una cercavila que de la plaça de la Vila baixarà cap a al parc de Baix-a-mar. Un cop allà, a partir de les 17 h, es realitzaran les diferents activitats lúdiques de la festa. La cloenda serà a partir de les 20 h, amb l'actuació castellera de les colles de la comarca i de falcons. El cantautor Pep Sala actuarà com a padrí d'aquesta trobada festiva.

La Plataforma per una Societat Inclusiva i la festa compten amb el suport de diverses institucions i organitzacions de la ciutat i de la comarca, entre les quals hi ha l'Ajuntament de la Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00