Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/04/2014

Diumenge se celebra la pedalada cicloturística per la carretera del Pantà

   carretera del Pantà de Foix  carretera del Pantà de Foix

La pedalada ofereix tres reptes diferents als participants, segons la distància que vulguin recórrer

Aquest diumenge 27 d'abril se celebra la primera edició de la Pedalada cicloturística Pantà de Foix, després que el 30 de març s'hagués de suspendre la prova a causa del mal temps. Es tracta d'una activitat no competitiva d'iniciació al ciclisme oberta a totes les persones majors de 14 anys. L'objectiu de la iniciativa és donar a conèixer, i fer gaudir amb seguretat, la carretera que enllaça el Garraf amb el Penedès. Un recorregut emblemàtic de moltes rutes ciclistes.

La pedalada ofereix tres reptes diferents als participants. El repte verd que consisteix en arribar fins a la pressa del pantà, el repte blau que allarga el recorregut fins a Castellet i la volta total que arriba fins a les Massuques i te un recorregut de 40 quilòmetres.

Els participants, que sortiran a les 9.30h des del nou circuit ciclista situat al carrer del Bages (davant de l'empresa Prysmian), aniran fins a cada un dels reptes on recuperaran forces esperant el retorn de la resta del grup. De tornada es farà un reagrupament al càmping Vilanova Park i s'anirà en grup fins el Gimnàs Aqua, punt final del recorregut. L'hora prevista d'arribada és a les 11. 45h. Seguidament es farà un sorteig de material entre tots els participants.

Per participar a la pedalada cicloturística és necessari fer la inscripció, que és gratuïta i inclou una assegurança i l'avituallament. Les persones que la van fer en el seu dia l'hauran de tornar a fer. Cal tenir 14 anys complerts (nascuts el 1999 i anys anteriors) i els menors de 18 anys hauran de presentar autorització dels pares o tutors. És obligatori portar casc, aigua i càmera de recanvi.

Les inscripcions es poden fer fins al 25 d'abril a:
- AQUA SPORT CLUB, Camí de Solicrup, 10
- VILA-BIKE, plaça Pau casals, 1
- ESPORTS PRIETO, Avinguda del Garraf, 32,
- BICICLETES ITURAT, Carrer Jardí, 42.

Més informació AQUÍ

Full d'inscripció AQUÍ


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00