Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2011

VNG celebrarà dissabte la festa de la solidaritat 'Un Dia per a l'Esperança'

  La festa es farà el dissabte 9 d'abril a la plaça de la Vila    La festa es farà el dissabte 9 d'abril a la plaça de la Vila

La jornada té enguany com a lema 'Que no paguin els de sempre'

Aquest dissabte 9 d'abril l'ONG Intermón Oxfam organitza la jornada 'Un Dia per a l'Esperança' on simbòlicament convida tota la ciutadania a llençar una fletxa contra la injustícia a Vilanova i la Geltrú. La plaça de la Vila acollirà la 17a edició d'aquesta trobada que enguany té com a lema 'Que no paguin els de sempre'.

Segons l'ONG, 'Un dia per a l'Esperança' pretén fer-nos reflexionar per entre tots impulsar una sortida a la crisi que no penalitzi als que menys tenen, fomentant vies alternatives de finançament de la despesa social i el desenvolupament.
Durant la celebració es vol difondre diferents exemples sobre com es pot guanyar la batalla a la gana a Tanzània o com es pot superar la pobresa mitjançant el foment del comerç just. La festa ha de servir per mostrar com entre tots es pot construir un món més just.

Aquesta diada se celebra enguany a 46 ciutats de l'estat espanyol i a Andorra i compta amb la col·laboració de més de 3000 persones voluntàries. A la nostra ciutat, es farà a les 20 h, la lectura d'un manifesta a càrrec de la periodista Rita Marzoa.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00